Hírek pályázatokkal kapcsolatban

2008. február 26. - 17:36
Elkészült a Kari BME Ösztöndíj pályázatainak végleges (fellebbezések utáni) elbírálása; az eredmények ITT tekinthetõk meg. A szociális támogatási pályázatok elbírálásának eredményei várhatóan március elején kerülnek kihirdetésre az Egységes Szociális Rendszerben.

Biliárd

2008. február 24. - 12:27
Üdv mindenkinek!

Úgy érezzük páran, épp itt az ideje egy nagy közös környészes móka megrendezésének, szóval 29-re, péntek estére ne nagyon szervezzetek magatoknak programot, ugyanis 21 órától mindenkit vár a Gold Crown, egy szép nagy szabadid? központ, szép nagy biliárdtermekkel, bárokkal és egyéb nyalámságokkal...:) Egy dolog fog rajtunk múlni, a fergeteges BME-s hangulat megteremtése, bár én eddig ebben sose csalódtam:).
Odajutás legegyszer?bb módja Móricztól a 3-as busz, de inkább nézzétek meg a honlapjukat, a www.goldcenter.hu-t.
Akkor pénteken a Gold Crownban...;)[Beküldte: duffy]

Hír beküldése

2008. február 23. - 18:27
Igény volt, hogy lehessen hirdetményeket valahova elhelyezni, hogy a programszervezés vagy a közérdek? információk kihirdetése könnyebben menjen. Regisztrált felhasználók a bejelentkez? ablaknál a Hír beküldése linken keresztül küldhetnek be tartalmat (szöveget, képet stb.)

A Vegyész HK és a hivatalos kari honlap hírei továbbra is automatikusan felkerülnek a kezd?lapra, ezért hír beküldésénél mindig használd a Közösség kategóriát.

Népszavazás a tandíjról

2008. február 22. - 01:40
Népszavazás a tandíjról

HK fogadóóra

2008. február 21. - 14:42
Jövõ héttõl kezdõdõen minden kedden és csütörtökön 14:00 és 16:00 között lesz HK-s fogadóóra az irodában (Martos 101.). Bármilyen HK-val, egyetemmel, kollégiummal kapcsolatos kérdéssel, problémával, panasszal forduljatok bizalommal adminisztrátorunkhoz, aki továbbítja ezeket az illetékes hallgatói képviselõ(k) felé.

Kari BME Ösztöndíj

2008. február 19. - 14:52
Elkészült a Kari BME Ösztöndíj pályázatainak elbírálása; az eredmények ITT tekinthetõk meg. A döntés ellen fellebbezni február 22-ig lehet a Pályázati Bizottság tagjainál.

Kollégiummal kapcsolatos információk

2008. február 19. - 14:50
Kérjük, hogy azok a kollégisták, akik a Martosban kaptak férõhelyet, és még nem írták alá a kollégiumi bentlakási megállapodást, illetve a szobaleltárt, a héten tegyék meg ezt a kollégium PORTÁJÁN (vagy esetleg a Gondnokságon munkaidõben)! Bõvebb információk a Kollégium menüpontban.
Oldal:  1 2 3 ... 53 [54] 55 56

Keresés