Szociális támogatás eredmények és fellebbezés

2008. március 02. - 03:55
A tavaszi félévre vonatkozó szociális támogatás pályázat eredményei már megtekinthetõk a szoc.sc.bme.hu honlapon. A döntés ellen fellebbezni 2008. március 5. 16:00-ig lehet az EHK irodájában (K.I.51.). Ehhez ki kell tölteni a fellebbezési adatlapot, ami az EHK honlapjáról letölthetõ, vagy az EHK irodában kérhetõ Ungvári-Partl Nikolettõl. További információk a
fellebbezésrõl a szoc.sc.bme.hu weboldalon.

Tanulmányi ösztöndíj

2008. február 27. - 16:42
Elkészült a tavaszi félévre vonatkozó tanulmányi ösztöndíjak kiosztása az elõzõ félévi tanulmányi eredmények alapján; az ösztöndíjosztás elvei és a kapott összegek EBBEN a dokumentumban tekinthetõk meg. Kérjük, hogy MINDENKI (az is, aki nem kapott ösztöndíjat) ellenõrizze az alábbi táblázatban az elõzõ félévben megszerzett ösztöndíj indexét, illetve kreditjeinek számát! Aki eltérést tapasztal, saját érdekében jelezze ezt a KTH-ban április 30-ig, mert ez az idõpont jogvesztõ hatályú (pl. ösztöndíj szempontjából, amelynek összegét a HK a KTH-tól kapott lista alapján határozta meg, és szükség esetén még korrigálni tudja).

Hírek pályázatokkal kapcsolatban

2008. február 26. - 17:36
Elkészült a Kari BME Ösztöndíj pályázatainak végleges (fellebbezések utáni) elbírálása; az eredmények ITT tekinthetõk meg. A szociális támogatási pályázatok elbírálásának eredményei várhatóan március elején kerülnek kihirdetésre az Egységes Szociális Rendszerben.

Biliárd

2008. február 24. - 12:27
Üdv mindenkinek!

Úgy érezzük páran, épp itt az ideje egy nagy közös környészes móka megrendezésének, szóval 29-re, péntek estére ne nagyon szervezzetek magatoknak programot, ugyanis 21 órától mindenkit vár a Gold Crown, egy szép nagy szabadid? központ, szép nagy biliárdtermekkel, bárokkal és egyéb nyalámságokkal...:) Egy dolog fog rajtunk múlni, a fergeteges BME-s hangulat megteremtése, bár én eddig ebben sose csalódtam:).
Odajutás legegyszer?bb módja Móricztól a 3-as busz, de inkább nézzétek meg a honlapjukat, a www.goldcenter.hu-t.
Akkor pénteken a Gold Crownban...;)[Beküldte: duffy]

Hír beküldése

2008. február 23. - 18:27
Igény volt, hogy lehessen hirdetményeket valahova elhelyezni, hogy a programszervezés vagy a közérdek? információk kihirdetése könnyebben menjen. Regisztrált felhasználók a bejelentkez? ablaknál a Hír beküldése linken keresztül küldhetnek be tartalmat (szöveget, képet stb.)

A Vegyész HK és a hivatalos kari honlap hírei továbbra is automatikusan felkerülnek a kezd?lapra, ezért hír beküldésénél mindig használd a Közösség kategóriát.

Népszavazás a tandíjról

2008. február 22. - 01:40
Népszavazás a tandíjról

HK fogadóóra

2008. február 21. - 14:42
Jövõ héttõl kezdõdõen minden kedden és csütörtökön 14:00 és 16:00 között lesz HK-s fogadóóra az irodában (Martos 101.). Bármilyen HK-val, egyetemmel, kollégiummal kapcsolatos kérdéssel, problémával, panasszal forduljatok bizalommal adminisztrátorunkhoz, aki továbbítja ezeket az illetékes hallgatói képviselõ(k) felé.
Oldal:  1 2 3 ... 53 [54] 55 56

Keresés