Jogi nyilatkozat


A BME Környész honlapon (http://bmekornyesz.hu) található minden tartalom (írásos és képi anyag) és a honlap működését biztosító rendszer elemei a honlap üzemeltetőinek tulajdona. Ez alól kivételt képeznek a honlap regisztrált felhasználói által feltöltött/elküldött bármilyen tartalmak. A honlap üzemeltetői a regisztrált és bejelentkezett tagok feltöltéseit és írásait a feltöltő tulajdonának tekintik, viszont a feltöltő elfogadja, hogy a fájlok szabadon hozzáférhetőek ezután bárki számára, illetve, hogy a honlap üzemeltetői szabadon rendelkezhetnek velük.

A letölthető segédanyagok és egyéb a honlapon megjelent tartalmak engedély- és forrás megjelölés nélküli másik honlapra vagy terjesztő oldalra való átmásolása szigorúan tilos.

A honlap üzemeltetői fenntartanak minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Szükség esetén lépjen kapcsolatba velünk.

A honlapra csak és kizárólag nem jogvédett fájlok, szellemi termékek tölthetők fel, azok tartalmáért a feltöltő személy felel. A honlap üzemeltetői megtesznek mindent a jogtisztaság fenntartásáért, ezért moderáció van. Tilos a szerveren elhelyezni a magyar jogszabályokba ütköző anyagot.

A honlap nem tartozik a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egyik szervezeti egységéhez sem. A honlapon megjelenő információk nem minősülnek hivatalosnak, semmilyen jellegű felelősséget a tartalmukért és azok pontosságáért az üzemeltetők nem vállanak.

A honlap tulajdonosok és üzemeltetők fenntartják a jogot a honlap előzetes bejelentés nélküli megszüntetésére, ideiglenes leállítására vagy átalakítására. Továbbá nem vállalnak felelősséget az esetleges, tervezett vagy nem tervezett leállások vagy egyéb rendellenes működés okozta károkért.

A honlap egyes komponensei GNU General Public License alatt kiadott nyílt forráskódú programokon alapszik.

Budapest, 2007. február

Keresés